Slideshow and module by 888 poker review

Open Kempen Kampioenschap in Eersel, Reusel, en nu ook in Oirschot

Na het succes van het Open Kampioenschap welke in 2016 gezamenlijk door onze verenigingen MC de Wielewaal uit Reusel en MCC de Kempen uit Eersel georganiseerd werd, hebben we besloten om het kampioenschap dit jaar verder uit te breiden.

Komend jaar zal er daarom ook een wedstrijd worden verreden bij MCO Oirschot. Dit jaar kan er gestreden worden om het Open Kempen Kampioenschap. De opzet is nagenoeg hetzelfde als in 2016. Dus ook nu weer kan er gestart worden in de klasses van de 50 cc-tjes tot de MX open Startbewijshouders en ook de quads zijn weer van harte welkom.

Alle rijders, jong en oud met een basis-, training- of startlicentie kunnen deelnemen. Na iedere wedstrijd hebben we een dagklassement met mooie prijzen. Na de laatste wedstrijd zullen de kampioenen van het “Open Kempen Kampioenschap” gehuldigd worden.

De data van het kampioenschap zijn:

Wedstrijddata Open Kempen Kampioenschap 2017
26 maart Eersel   
21 mei Eersel  
04 juni Reusel  
18 juni Reusel  
03 september Reusel  
01 oktober Oirschot incl. uitreiking eindklassement 

 

De wedstrijd die verreden wordt in Oirschot is bewust later in het seizoen zodat er nog tijd is om de benodigde vergunningen te verkrijgen, om ook daar de MX open machines en quads te mogen laten starten.

Graag zien we jullie op zondag 26 maart aan de start van de eerste wedstrijd in Eersel bij MCC de Kempen.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk via de website van MCC de Kempen. Inschrijven op de dag zelf is van 08:00 tot 09:00 uur. Aanvang wedstrijden 11:30.

Klik hier om het reglement te downloadden.
 
Tot dan,
MC de Wielewaal – MCC de Kempen – MCO Oirschot

 

© 2011 Omnimac Consultancy